No jezeli tak mozna to ok tylko nie wiem czy z kawalka to sie da cos zobaczyc. W sensie efekt docelowy.
[INFO] Przyciemnianie szyb Warszawa - POLECAM
Zwiń
X
-
Ja korzystam z takich zasłonek na boczne tylne szyby i jestem zadowolony. Jak dla mnie nie ma sensu przyciemniać. Jest o tyle lepiej bo w lato można sobie na biwaku wietrzyć auto i żadne robactwo nie naleci. Ogólnie tylko tylna szyba jest problematyczna (ja nie założyłem) gdyz tylko oryginał ma jedną siatkę na całą tylną szybę - choć tez nie wiem czy od zamykania klapy nie będzie się luzować i wypadać. dlatego zastanawiam się tylko nad przyciemnieniem samej tylnej szyby trochę aby w miarę podobnie wyglądało...
PS. ale jak masz małego psotnika to nie wiem czy ci tej zasłonki nie będzie demontować :twisted:
Komentarz
-
-
Polecam warsztat Autoszyby Warszawa na ul.Wiertniczej.
Mają też drugi warsztat gdzieś po drugiej stronie Wisły
Namiar na ich stronę: www.autoszyby.com
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez jerry3mPolecam warsztat Autoszyby Warszawa na ul.Wiertniczej.
Mają też drugi warsztat gdzieś po drugiej stronie Wisły
Namiar na ich stronę: www.autoszyby.com
Na innych forach polecaja wycieczke do Radomia gdzie koszt obniza sie do 300zl.
Komentarz
-
-
No i zdecydowałem się na zrobienie, jako że pracuję w Nowym Dworze Maz, to szukałem w okolicach opcji z dojazdem po samochód.
Kilka telefonów i padło naKod:http://www.przyciemniamy-profesjonalnie.pl/
Ale co najlepsze, jako że nie chciało mi się specjalnie ruszać z firmy, gość podjechał (15km) do mnie, wziął mój samochód, pojechał do siebie do warsztatu, okleił, umył całe auto i wrócił po 4h.
Jak dla mnie tak powinna wyglądać ta usługa, elegancko zrobione, bez uwag z mojej strony. Polecam
Komentarz
-
Komentarz